Tiramisu "franciásan", avagy hogyan ne süssünk macaront!
sponsored links
Elõször is minden olvasómtól és kommentelõmtõl bocsánatért esedezem, amiért egyre ritkábban reagálok alant és egyre kevesebb receptet közlök a szó szoros értelmében. Lesz ez még így se - ígérem, és köszönöm a hozzászólásokat, elõbb-utóbb azok is meg lesznek válaszolva...
Kitört rajtam is a macaronmánia, csak hát hiába, ha a mandulalisztes habcsókjaim nem hajlandósultak csinos talpacskákat ereszteni.
Bár CV-tõl David Lebovitzig bezárólag átnyálaztam a virtuális macaronirodalmat, a dolgot mégsem sikerült a kollektív Macaron Biblia alapján sikeresen kiviteleznem. Legalábbis az elsõ két kísérlet kudarccal zárult. Remélem, nem a porédesítõ tehet róla (a második adagot a Pierre Hermé-s recept alapján készítettem, na ott már alakultak a talpak, de aztán az összes kis ufókalpag beszakadt és stbstbstb...).
Mindenesetre nem adom fel (+lesz még recept arról is, hogy hasznosítottam a hasznosíthatatlant:), legföljebb tartok egy kis ...